Por a la por

Por a la por
5 (100%) 1 vots

Ahir també eixirem, pareix que és converteix en una bona costum! Repetirem localització, però no escenari. També repetirem companyia: Miriam, Augusto i Jo.

Les tomes no son res especial, però pense que formen part de l’aprenentatge. Com en la majoria de disciplines la pràctica fa mestres, i nosaltres continuem aprenent.

En la primera toma tenim a Augusto en una toma totalment pintada per mi:

[ ƒ/8 Canon EOS 7D 20mm 100 290s]

En la següent toma ens podeu vore al tres, tal volta el més curiós és això, que estem els tres i solament erem tres… qui pinta?: a Augusto el pinte jo, i ell ens pinta a Miriam i a mi i la resta de la escena.

[ ƒ/8 Canon EOS 7D 12mm 100 465s]

Esta última està tal qual va eixir a la primera, pense que als tres ens haguera agradat repetir-la, però ja era tard… així que de moment es queda així, però tornarem… Per cert… si! Miriam apareix dos vegades!! jajaja

[ ƒ/7.1 Canon EOS 7D 13mm 100 290s]

Com a BSO vos deixe amb un músic complet, toca de tot però jo vaig arribar a ell per este video:

7 Comments:

  1. Bon dia David!!. Per fi he trobat el botó per a fer comentaris.
    Veig que se ho passeu molt be els dijousos de nit, i a més teniu nova companyia. Al final et faràs un mestre del Light painting.
    A vore si em faig el animo d’eixir altra volta i em depenje un poc de la feina.
    PD. EL del saxo ESPECTACULAR la currà que s’ha pegat.

    • Moltes gràcies Jordi, molts son els que passen, però pocs els que prenen uns minuts en comentar les fotos. Tota pedra fa paret… i en una pedra es guanya el truc!

  2. Deu de ser una passada currarse una presa de estés y obtindre un resultat de primera com el conseguit. Enveja sana! Enhorabona

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.