Falla Innovadora

Si, ja se que vaig amb un poc de retras, però poc a poc em posaré al dia.
Les fotos que vos porte hui son de l’any 2015 de març. La falla de l’Av Blasco Ibañez va decidir apostar per les falles innovadores. No solament en la forma de construir-les i els materials utilitzats, sino en la manera d’implicar a tota la gent en l’elecció de la falla, la construcció i el muntatge. Quan Jaume m’anava contant tot el que anaven fent cada vegada m’agradava més. Em va pareixer molt original i al mateix temps una manera molt raonable de fer les coses. La falla també m’agradava, clar!. El treball el portarem a cap entre Augusto i jo, no recorde que va fer cadascú (ja fa molt de temps), però moltes gràcies a Jaume per obrir-nos les portes del taller i aguantar-nos fins tard per a que puguerem fer les fotos.

La banda sonora serà més recent… tant que és un video penjat hui mateix de la Banda Juvenil, però del concert de Nadal (no vos puc enganyar) on Jordi, Ivan i Elena fan un gran paper i on es demostra que cada any Cristian (el director) puja el llistó i no se on arribarà.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada