90 segons de Campament

Després de 15 anys he tornat al campament, òbviament les coses han canviat molt. Jo personalment pense que el balanç és positiu, m’ho he passat molt be, he conegut molta gent que no coneixia i pense que els xiquets s’ho han passat molt be (que és el més important).

Ací vos deixe un exemple del que passa quan s’acaba l’oració de la nit i el cap (Ernesto Colomer) va enviant els equips a dormir, alguns passen pel bany, altres van directes, i esta imatge ho resumeix molt be:

És un altre punt de vista curiós, en breu vos en portaré més, estigueu atents.

Com a vídeo vos deixaré una cançoneta que els agradava molt als xiquets, i que els eixia molt be:

[ ƒ/8 Canon EOS 7D 12mm 800 40° 24.6711′ 0″ N 0° 24.9194′ 0″ W 90s]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada